Bariyer Sistemleri

avax-mn5-otopark-bariyerleri-biggerOtopark bariyer sistemleri, günümüzde otoparkları kontrol altında tutmak ve araçların geçişlerini düzenli hale getirebilmek adına kullanılmakta olan sistemdir. Bariyer sistemlerinde kullanılmakta olan iki farklı model bariyer bulunmaktadır. Bu bariyerler MN bariyer ve DZ bariyerdir. MN bariyerlerin fiyatları, DZ bariyerlerin fiyatlarına göre biraz pahalıdır. DZ bariyerlerin daha uygun fiyatta olmasının sebebi, her ihtiyaca göre yanıt üretebilmektir. Bu bariyerlerin kol uzunlukları 6 metre, 5 metre, 3 metre ve ara uzunluklarda değişiklik gösterir. Geçiş alanınızın uzunluğuna göre de bu kollardan uygun olan tercih edilmektedir. Bariyerlerin buton kontrol özelliği de bulunmaktadır. Buton kontrolünde iki farklı seçenek bulunmaktadır. Tek buton ya da çift buton kontrolü… Tek buton kontrolünde butona her basışta bir sonraki komuta geçilirken, çift buton kontrolünde bariyer kolunu açmak ve kapamak için iki farklı buton bulunmaktadır.

Avax otopark bariyer sistemleri, aynı zamanda da zaman kontrol özelliğine sahiptir. Zaman kontrol özelliği sayesinde bariyer kolunu belirli bir zamana ayarlayarak o zaman diliminde bariyer kolunu kapatabilirsiniz. Üstelik bariyerlerin elektronik devresi mikro işlemci kontrollüdür. İsterseniz bariyerleri opsiyonel olarak akü ile de birlikte kullanabilirsiniz. Akü sayesinde elektrik kesilmesi gibi durumlarda bariyeri kullanmaya devam edebilirsiniz. Üstelik özgün tasarımı sayesinde de dekoratif bir görünüm sunmaktadır. Bariyer sistemleri hakkında detaylı bilgi almak ya da fiyat bilgisi öğrenmek için bizimle 0850 811 80 00 numarasından arayabilirsiniz.

personel-takip-programı (1)

Perkotek Personel Takip Programı

Perkotek personel takip programı, firmamız yazılımcıları tarafından Delphi dilinde yazılmış olup MYSQL’de derlenmiştir. Programdaki yetkilendirme özelliği sayesinde birden fazla kullanıcıya ya da birden fazla gruba yetki verilebilmektedir. Bu program; yüz tanıma sistemleri, parmak izi sistemleri ve kartlı geçiş kontrol sistemleri ile birlikte uyumlu olarak kullanılabilmektedir. Programın otomatik olarak yetkilendirme özelliği sayesinde herhangi bir arıza oluşması durumunda yedeklenmiş olan bilgiler kullanılabilmektedir. Program, otomatik veri transferi yapabilmenizi de sağlamaktadır. İstenilen zaman dilimlerinde cihazdaki verilerin programa otomatik olarak alınması sağlanabilmektedir. Görsel değişiklikler ile kullanım kolaylığı sunan personel takip yazılımı, veri kurtarma özelliği sayesinde yanlışlıkla silinmiş olan personelleri geri alabilmenizi sağlamaktadır. Personellerin değiştirilmiş olan tüm maaşlarının geriye dönük raporlamaları da alınabilecektir.

Perkotek personel takip programı, giriş ve çıkışlara el ile müdahale yapılması gibi durumlarda el ile müdahale yapan kullanıcıyı tespit edebilmektedir. Personel takip programı, birden çok cihazın aynı anda yönetilmesine imkan tanımaktadır. Yani birden fazla giriş ve çıkış alanına sahip iseniz, bu alanlardan hangisinden giriş ve çıkış yapıldığını görebilmenize de olanak sunmaktadır. Program, kişi bazındaki raporlamalarda, erken çıkma ve geç gelme gibi eksik olan çalışmaların genel toplam sürelerini de gösterebilmektedir. Üstelik program üzerinden maaş hesaplamaları da otomatik olarak yapılmaktadır. Personellerin giriş ve çıkışlarına bakılarak, hangi personelin saat kaçta geldiği veya çıktığı görülebilmektedir. Geç kalma ve erken çıkma sürelerine bakılarak da maaş hesaplamaları bu şekilde yapılabilmektedir. Maaş hesabının yanı sıra aynı zamanda avans, prim, izin günü ve benzeri hesaplamalar da yapılabilmektedir. Üstelik herhangi bir sorun ile karşılaştığınızda, eğer bilgisayarınız internete bağlı ise 5 dakika içerisinde destek alabilirsiniz. Detaylı bilgi için bizi aramanız yeterli!

perkotek-parmak-izi

Magic Pass Parmak İzi Okuyucu Fiyatları

Magic Pass parmak izi okuyucular, günümüzde özellikle personel takibi yapmak amacıyla oldukça sık kullanılmakta olan cihazlardır. Bunun nedeni benzersiz ve eşsiz olan parmak izini kullanıyor olmasıdır. Parmak izinin ne olduğundan bahsedelim. Parmak izi, her insanda farklı bir algoritmaya sahiptir. Kişilerin tanınmasını sağlamaktadır. Bu iz, her insanın parmağında farklılık göstermektedir. Şöyle ki; bir insanın on parmağında da parmak izi aynı değildir. Bu da güvenilir bir takip işlemi yapabilmenizi sağlamaktadır. Bir cihaza dilerseniz bir kişinin on parmağını da kayıt edebilirsiniz. Kesik, çizik veya parmakta tahriş olma gibi durumlar söz konusu olduğunda, geçiş yapmak için diğer parmaklardan biri kullanılabilmektedir.

Magic Pass parmak izi okuyucular ile personel takip edilmesinin yanı sıra aynı zamanda yemekhane takibi, öğrenci takibi, üye takibi ve minibüs takibi de yapılabilmektedir. Her türlü program ile uyum içerisinde kullanacağınız parmak izi terminalleri, kartlı ve şifreli geçişe de olanak tanımaktadır. Bu da her cihazın kapasitesinin artış göstermesini sağlamaktadır. Sesli ve Türkçe olarak geri bildirim yapan parmak izi cihazlarında zil çaldırma özelliği de bulunur. Zil çaldırması sayesinde zilin belirli bir zamana ayarlanarak o zaman diliminde kişilerin toplu olarak hareket etmesi sağlanılabilmektedir. Parmak izi okuyucuların tcp-ıp, rs232, rs 485 ve usb memory disk ile bilgisayar yapan farklı modelleri bulunur. Bu modeller genellikle ihtiyaca uygun çözüm için üretilmiş olsa da cihazların şıklığından asla ödün verilmemiştir. Cihazların, kullanacak olduğunuz alanlara uyum sağlaması düşünülmüştür.

Magic Pass parmak izi okuma sistemleri ile turnike, kapı ve bariyerlere de tetik vermek mümkündür. Turnikelere tetik vermek için cihazların turnikelerin üzerine monte edilmesi gerekmektedir. Daha sonra da geçişine izin verilecek olan kişilerin parmak izinin tanımlanması gerekir. Parmak izi tanımlamasından sonra da geçiş yapmak için parmak izi cihazın sensörüne okutulduğunda turnikenin kolu kolayca açılarak geçişe olanak tanınacaktır. Siz de parmak izi cihazları ile geçişleri kontrol altına almak istemez misiniz? Magic Pass terminallerin Türkiye distribütörü olduğumuz için çok uygun fiyatlarla satışa sunmaktayız. Zaman kaybetmeden satın alın!

secuda-sec-600-kapi-tipi-metal-ust-arama-dedektor-bigger

KAPI TİPİ METAL DEDEKTÖRÜ

Günümüzde en önemli güvenlik birimlerinin başında kapı tipi metal dedektörü gelmektedir. Çünkü tüm firmalarda ve kurumlarda güvenlik ilk girişten başlar ve ilk girişte de kapı tipi metal dedektörü bulunmaktadır. Metal dedektörlerin kullanım ve montajı oldukça basittir. Montaj sırasında dikkat edilmesi birkaç konu göz ardı edilmez ise ürün kullanımı tam randımanlı çalışır. Dikkat edilmesi konuların başında montaj yapılacak yerin etrafında herhangi bir metal yoğunluğu olmamalı ki dedektör metal geçişlerini sağlıklı algılayabilsin. Bir diğer önemli nokta ise kapı tipi metal dedektörün montaj yapılacağı zeminin düz olması gerekmektedir. Kapı tipi metal dedektörlerinin kullanımına başlamadan önce dedektör hassasiyet ayarları yapılmalıdır. Hassasiyet ayarları her kurum için farklılık gösterir. Mesela emniyet müdürlüğüne girişlerde anahtara kadar tüm metal eşyaların bırakılması gerekir. Bu yüzden boy dedektörü orta hassasiyette ayarlanır. Havaalanlarında da kemer tokasına kadar her metale tepki vermesi gerekir. Bu sebepten dolayı kapı tipi metal dedektörü yüksek hassasiyette ayarlanır ya da düşük seviyede güvenlik önlemi alan bir firmada sadece silah, bıçak vs. Materyaller için tepki vermesi isteniyorsa o zamanda düşük hassasiyet ayarlanarak işlem tamamlanmış olur.

Kapı tipi metal dedektörleri ile güvende olun!

Kapı tipi metal dedektörünün hassasiyet ayarı 6 kademeli olarak yapılır. Bu kademeler ayak bölgesinden başlayarak kafa bölgesine kadar belirli kısımlardan oluşur. Buna bağlı olarak metal dedektörünün sağ sol kanatlarında da 6 kademeli ledler mevcuttur. Kişi metal dedektöründen geçerken materyal hangi bölgede ise o bölgeye ait ledler yanar. En büyük özelliği ise materyal vücudun sağ kısmında ise sağ taraftaki ilgili bölge yanar, sol tarafta ise sol taraftaki ilgili bölge yanar. Yeni model kapı tipi metal dedektölerinde ise toplamda 18 bölge vardır ve dedektörden geçen kişinin taşıdığı materyal hangi bölgede ise panelde o bölgenin numarası görünmekte ve yine ilgili bölümün sağ veya sol LED ışıkları uyarı vermektedir. Metal dedektörlerinde hassasiyet ayarları dedektörün üst kafa bölgesindeki ekran sayesinde yapılabilir. Ekranda birçok geçiş ile ilgili sayaç ve bilgi panelleri bulunmaktadır. Bu panellerde günlük geçen kişi sayısı, üstünde materyal taşıyarak geçen kişi sayısı görülebilir ve istenildiği zaman reset tuşu ile sayaçlar sıfırlanabilir.

iris_tanima_

İRİS TANIMA SİSTEMLERİ

İris Tanıma Sistemleri

Personel takip, access kontrol, yemekhane, üye takip gibi otomasyon yazılımlarıyla birlikte birçok cihaz kullanılmaktadır. Bu cihazlar genellikle parmak izi cihazları kart okuyucu cihazlar şifre okuyucu cihazlar ve iris tanıma sistemleridir. Bu sistemler içinde en gelişmiş teknolojiye sahip olan ürün iris tanıma sistemleridir. İris tanıma sistemleri tıpkı parmak izi cihazları gibi herkese özgü olan irisleri okuma üzerine kurulu bir sistemdir. İris tanıma sistemleri opsiyonel olarak kart okuma özelliğine de sahip olabilmektedir. Cihazın montajı ve kullanımı oldukça basittir. Türkçe menüsü ve Türkçe dil desteği ile kullanıcı dostudur.

Takibinizi irisinizle yapın

Otomasyon yazılımları iris tanıma sistemleri ile Ethernet üzerinden ya da seri port üzerinden haberleşebilir. Bu haberleşmenin Ethernet üzerinden yapılması daha sağlıklıdır. İris tanıma sistemleri online ve çevrim dışı olarak çalışabilir. Online çalışırken bilgiler otomatik olarak programa düşerken, diğer şekilde istenildiği zaman veri transferi yapılarak işlem yapılabilir. İris tanıma sistemlerinin yazılımları bütün işletim sistemleriyle uyumlu bir şekilde çalışmaktadır. Çoklu kullanıcı desteği ile birden fazla bilgisayarda kurulum yapılarak kullanıcılar farklı farklı yetkilendirilebilir. Yazılım üzerinde otomatik mail gönderme otomatik yedek alma gibi özellikler bulunmaktadır.

bekci-kontrol-sistemleri-perkotek

BEKÇİ KONTROL SAATİ

BEKÇİ KONTROL SAATİ

Güvenlik her alanda ihtiyaç duyulan ve günümüzde olmazsa olmaz halini alan bir ihtiyaçtır. Bu ihtiyacı karşılamak için tasarlanan bekçi tur tanıma sistemleri, bekçilerinizi 7/24 sürekli olarak kontrol altında tutmanızı sağlıyor. Nasıl mı? Şöyle ki; bekçi kontrol sistemi, bekçi saati, bekçi tanıtım kartı, kontrol noktaları, bekçi takip yazılımı, veri aktarım kablosu ve şarj adaptöründen oluşmaktadır. Bekçiler öncelikle bekçi takip yazılımına tanımlı olan kartlarını okutarak tura çıkacaklarının bilgisini verirler. Daha sonra sırayla tüm kontrol noktalarını gezerek bekçi akıllı kalemini bu noktalara okuturlar. Son kontrol noktasına da bekçi kalemi okutulduğunda tur tamamlanmış olacaktır. Bekçi kalemi aktarım cihazına konulduğunda veya aktarım kablosu bağlandığında içerisindeki tur bilgileri yazılım aracılığıyla bilgisayara aktarılır. Raporlamalar ile bekçinizin hangi saatte hangi noktada yer adlığını çok kolay bir şekilde öğrenebilirsiniz. Kullanımları kadar kurulumları oldukça basit olan bekçi tur sistemlerini alışveriş merkezlerinde, hava alanlarında, sitelerde, işletmelerde, askeri alanlarda, kamu kurum ve kuruluşlarında ve buna benzer pek çok alanda tercih edebilirsiniz.

Bekçi devriye tur sistemleri ile bekçileriniz kontrolünüz altında olacak!

Bekçi tur kontrol sistemlerinde kullanılan akıllı kalemler paslanmaz çelikten üretilmiştir ve asla su geçirmezler. Bu özellikleri il akıllı kalemleri tüm kötü hava koşullarına rağmen güvenle tercih edebilirsiniz. Akıllı kalemler ile aynı zamanda araç takibi veya minibüs takibi de yapabilirsiniz. Bekçinizin devriye gezmesi gereken alanlarda yer alıp almadığını kolaylıkla öğrenebileceksiniz. Güvenliğinizi riske atmayın ve 0850 811 80 00 numarasını tuşlayarak bizimle iletişime geçin. Özellikle de gece bekçilerinizin siz uyurken nerede olduğuna dair kafanızdaki sorulardan kurtulmak için en iyi yöntem bekçi tur sistemleridir. Vakit kaybetmeden bize ulaşın ve siz de harika çözümler ile güvenliğinizi sağlayın!

hg-5350-hizli-gecis-turnikesi-perkotek

Hızlı Geçiş Turnikesi

Hızlı geçiş turnikesi

Kişilerin belirli bir sıraya göre geçiş yapabilmeleri için gerekli olan en önemli ürün turnikedir. Turnikeler özellikle avm, adliye, siteler ve plazalar gibi bir çok kişinin giriş çıkış yaptığı yerlerde kullanılır. Turnikeler dış ortamlarda kullanılabilir bu yüzden paslanmak çelikten imal edilmiştir. Turnike üzerine parmak izi cihazı, kartlı cihazı, şifreli cihazlar gibi cihazlar takılabilir ve geçişler kontrol altına alınabilir. Çift taraflı çalışabilen turnikeler  ister giriş ister çıkış olarak ayarlanabilir. Hızlı geçiş turnikeleri binlerce kişinin aynı anda geçiş yapabilmesine olanak sağlar.

Turnikelerle geçişleri kontrol altına alın

Turnikelerin  kullanım amaçları çoğunlukla geçişlerin yoğun olduğu bölgelerde kişileri belirli bir düzen içinde içeriye almaktır. Turnikelerin sık kullanıldığı alanlardan biri de yemekhanelerdir. Yemekhane girişine monte edilen turnike sisteminin üzerine kart okuyucu parmak izli ya da kartlı cihazlar monte edilir. Bu cihazlar ağ yapınıza dahil edilerek yemekhane yazılımı tarafından online takip için aktif edilir. Yemekhane yazılımı üzerinden kişilere öğün hakları verilir ve bu öğün hakları dışında yemek alımları böylelikle engellenmiş olur. Bir kişiye bir çok öğün için yemek verilebilir ve öğünlere göre ayrı ayrı kısıtlama yapılabilir. Hızlı geçiş turnikesi ile öğünlerinizi daha sağlıklı olarak kontrol edebilirsiniz.

guard-tour-proximity-bekci-devriye-tur-kontrol-sistemi

Bekçi Saati

Bekçi saati

Güvenlik personellerinin takipleri çok önemlidir.  Mağaza, avm, adliye, siteler gibi alanların güvenliği çoğunlukla canlı güvenlikler tarafından sağlanmaktadır. Güvenliklerin takipleri ise daha önemli bir konudur. Bir bölge içinde dolaşılması gereken yerlere takılan manyetik noktalar ve güvenlik personellerine verilen bekçi kartları, bunları okuyacak olan rfıd teknolojili kaleme okutulur. Bu okutma bir temas gerektirmemektedir. Ortalama 8 cm gibi mesafeden okuma yapabilir ve ortalama kayıt hafızası 8000 log’dur. Programa istenildiği kadar nokta ve kart tanıtılabilir. Kalem, nokta ve kartlar su geçirmez bir yapıdadır. Bu özelliği ile dış ortamlarda rahatlıkla kullanılabilmektedir.

Güvenlik görevlilerinizi takip edin

Güvenlik görevlilerin hangi noktaları dolaşıp dolaşmadığını kontrol etmek için bekçi saati oldukça önemlidir.  Görevli turunu tamamladıktan sonra kalem yetkiliye teslim edilir ve kalem içindeki bilgiler transfer edilir. Bu transfer sonrasında yazılım üzerinden, hangi görevlinin hangi noktaya hangi saatte gittiği ve noktalar arasında geçen sürenin raporu alınabilir. Bu raporlar çıktı alınabilir ya da excel’e aktarılabilir. Bekçi saati yazılımı üzerinde tur tanımı da yapılabilir. Hangi görevlinin hangi noktalara hangi saatlerde gitmesi gerektiği programlanabilir ve daha sonra bu programa uyup uymadığı raporlarla kontrol edilebilir. Bekçi saatinin kendi dâhili hafızası 8000 kayıt kapasitesine sahiptir ve kaleme yapılan darbeleri görebilmek için üzerinde darbe sensörü bulunmaktadır.

bekci-kontrol-sistemleri-perkotek

Bekçi Tur Kontrol Sistemleri

Bekçi Tur Kontrol Sistemleri güvenlik görevlilerinin görevlerini bilinçli bir şekilde yapmaları için geliştirilmiş güvenlik sistemlerindendir. Bekçi Kontrol Sistemleri’nin güvenlik kartları ve kontrol noktaları sugeçirmezdir. Kötü hava koşullarından etkilenmeyecek ve çalışmasını sürdürecektir.

Güvenlik görevlinizin (öxellikle gece bekçilerinizin) belirlediğiniz kontrol noktalarını dolaşıp dolaşmadığından emin değil misiniz? Bu risk sizi tehlikeye atar! Bekçi Kontrol Sistemleri gece bekçilerinin uyumamasını ve çevredeki güvenliği sağlamak amacıyla belirlenmiş kontrol noktalarını dolaşmasını sağlayacak. Bu sayede gece bekçilerinin güvenliğinizi sağlayıp sağlamadığına dair endişeleriniz yok olacak.

Bekçi Tur Kontrol Sistemleri, bekçi takip programları ile birlikte kullanılmaktadır. Bekçi tur devriye kalemini kullanan güvenlik görevlisinin hangi noktaları dolaştığını veya kalemin darbe alıp almadığını raporlamalar sayesinde görebilirsiniz. Bilgisayar programı Türkçe’dir ve dilerseniz başka dil desteği de sağlayabilirsiniz. Güvenliğiniz için rahatlıkla kullanacağınız bekçi tur devriye kontrol sistemlerimizin; Perkotek firmamız tarafından satışa sunulan üç çeşidi vardır. Aşağıda listelenmiştir;

Perguard Bekçi Tur Kontrol Sistemi   |   Guard Tour Bekçi Tur Kontrol Sistemi   |   Guardx Bekçi Tur Kontrol Sistemi

perguard-fenerli-guvenlik-devriye-tur-kalemi                guard-tour-proximity-bekci-devriye-tur-kontrol-sistemi           guardx-505-proximity-bekci-devriye-tur-kontrol-sistemi

Bekçi Tur Devriye Kontrol Sistemleri kalemleri, üretilirken ağır testlerden geçirilmiştir. Atmaktan, suya düşmekten veya yere düşürülmekten hasar görmeyecek ve çalışmasına devam edecektir. Bekçi Tur Sistemleri hakkında detaylı bilgi almak için bizimle iletişime geçebilirsiniz. Telefon: 0850 811 80 00

personel-takip-programi-perkotek-biyometrik

PDKS

Perkotek Personel Devam Kontrol Sistemi, çok fazla çalışanı bulunan firmalarda, yöneticilerin personellerinin takibini kolaylaştırmak için kullandıkları bir sistemdir. Pdks programı, bir diğer deyişle Personel Takip Programı, MYSQL’de derlenerek Delphi dilinde yazılmış lisanslı bir yazılımdır. Bu program personellerinizi takip etmenizi sağlar. Takip derken neyi mi kastediyoruz? Bir çok işletmede işletme sahipleri sayısı oldukça fazla olan personellerinin giriş çıkış saatlerini, maaş hesaplamalarını, izin günü hesaplamalarını yaparken zorluk çekiyor. Biz bu zorluğa artık bir dur demenin vaktinin geldiğini düşünüyoruz! Personellerinizin giriş ve çıkış saatlerini kontrol altına alacaksınız. Ayrıca Personel Takip Programı, izin günü, maaş bordrosu, avans listesi, geç kalanlar listesi, erken çıkanlar listesi gibi raporlamalar yapabilmenizi sağlar.

Personel Takip Programını parmak izi cihazları ya da yüz tanıma sistemi ile entegreli olarak kullanabilirsiniz. Ayrıca personellerinizin geçmişe dönük raporlarını da alabilirken ayrıca dilediğiniz raporları dilediğiniz mail adreslerine iletebilirsiniz.

Personel Takip Programımız, .Türk Lirası ile uyumludur. Bu uyumun yanı sıra dilerseniz euro ya da dolar bazında da işçilerinizin hak edişlerini verebilirsiniz. Programı internete bağlı bir bilgisayardan çalıştırdığınızda 5 dakika içerisinde call center destek ekibimize bağlanarak destek alabilirsiniz!